تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

۱۲۰ کاندیدای شورای ائتلاف در تهران، فردا نهایی می‌شوند

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی اعلام کرد: ۱۲۰ کاندیدای این شورا فردا (جمعه) نهایی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۱۹ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 09
کد خبر: ۳۳۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن پیرهادی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ضمن تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام فاطمیه و همچنین شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس و طلب مغفرت و رحمت برای جان‌باختگان حوادث اخیر، آخرین وضعیت تعیین فهرست انتخاباتی برای مجلس تهران را تشریح کرد.

 

پیرهادی گفت: برای صبح جمعه بیستم دی ماه ۹۸، با نظارت برخی از اعضای شورای ائتلاف و کمیته های زیرمجموعه آن و همکاری یک مؤسسه علمی، مصاحبه کاندیداهای پیشنهادی به شورای ائتلاف تمام می‌شود.

 

وی افزود: در این فرآیند، شایستگی‌های عمومی شامل استقلال‌طلبی و آزاداندیشی، امید به آینده و اعتماد به توان داخل کشور، پایبندی، اعتقاد و التزام به ارزش های اسلام و انقلاب، رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای و فضائل اخلاقی و مردمی بودن، ساده زیستی و روحیه خدمت به مردم و شایستگی‌های تخصصی شامل توان و قدرت پژوهش، تحلیل و اظهار نظر، دانش و مهارت قانون‌گذاری و خط مشی، وحدت گرایی و کار تیمی، آگاهی و دانش تخصصی و آگاهی و بصیرت سیاسی و اجتماعی ارزیابی می‌شود.

 

سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: از ۳۳۲ کاندیدای پیشنهادی احزاب، تشکل ها، افراد مؤثر و معتمد، طی آخرین بررسی، اعضای (کاندیدا نشده) شورای ائتلاف در قالب تطبیق و بررسی با شاخص‌های مختلف برای نمایندگی و مصاحبه حضوری ۱۲۰ نفر برای رسیدن به مرحله بررسی و نظرخواهی به مجمع تهران معرفی خواهند شد تا مجمع چند هزار نفری تهران پس از بررسی رزومه ها و صلاحیت های فردی و حرفه ای افراد به ۶۰ نفر برسند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر